Levi tanssit jyväskylä

levi tanssit jyväskylä

Suora lento Helsingistä Kittilään kestää puolitoista tuntia. Kittilän lentoasemalle lentävät Finnair ja Norwegian. Lentokentältä on linja-autokuljetus Äkäslompoloon. Lentokenttäbussi liikennöi kaikilta kotimaan reittilennoilta välillä Äkäslompolo - Ylläsjärvi - Kittilän lentoasema - Ylläsjärvi - Äkäslompolo sesonkien aikaan, ja toukokuusta elokuuhun kutsuliikenteenä.

Varaukset tulee tehdä viimeistään lentoa edeltävänä päivänä. Tarkemmat tiedot yhteyksistä ja kutsulinjavaraukset p. Taksit sijaitsevat lentokentän ulko-oven välittömässä läheisyydessä.

Autoyöjunalla pääsee Kolarin rautatieasemalle, josta Ylläkselle on matkaa noin 35 km. Jos saavut autojunalla, ota asemalta suunnaksi Muonio E8. Jatka tietä noin 8 kilometriä ja käänny Ylläksentielle oikealle. Saavuttuasi Äkäslompolon kylään, käänny oikealle Tunturintielle ja noin kilometrin päästä vasemmalle Äkäsentielle.

Hotelli sijaitsee tien päässä vasemmalla puolella. Rautatieasemalta on linja-autoyhteys Ylläkselle ja takaisin junien aikatauluja mukaillen.

Jos saavut rautatieasemalta hotellille taksilla, taksipysäkki on rautatieaseman pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Autolla saapuessasi sijaitsemme Äkäslompolon kylässä osoitteessa Äkäsentie 10, Äkäslompolo. Jos saavut etelästä Tornion suunnasta tietä E8, aja Kolariin saavuttuasi n. Käänny Ylläksentielle oikealle, risteyksessä viitta Äkäslompoloon. Hotelli sijaitsee tien päässä vasemmalla. Auton parkkeeraus tavaroiden lastaamisen ajaksi löytyy aivan hotellimme edestä.

Pidempiaikaiseen parkkeeraukseen hotellin ympäristöstä löytyy parkkipaikkoja. Navigoi Lapland Hotel äkäshotelliin! Pääsylippu sisältyy majoituksen hintaan Lapland Hotel Äkäshotellin, Ylläskaltion ja Saagan asukkaille pl. Keväällä iskelmä- ja tanssimusiikin seasta löytää myös rock ja pop keikkoja. Pääsylippu sisältyy majoituksen hintaan Lapland Hotels Äkäshotellin, Ylläskaltion ja Saagan asukkaille pl.

Koko tarjontamme löydät osoitteesta www. Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta. Mitä ihmiset kertovat Jyväskylästä? Lue Jyväskyläläisten urheilijoiden blogikirjoitukset Jyväskylän seudulta. Suositut nähtävyydet ja maamerkit. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön.

Jos Jyväskylä olisi ihminen Jyväskylä - kulttuurin ja Alvar Aallon kaupunki. Frisbeegolf-reitti Visit Jyväskylä haastaa sinut ja ystäväsi liikkumaan!

Tero Takalo-Eskola Messut Jyväskylässä. Kokoukset Kongressit Juhlat Näyttelyt Konsertit. Nimi Sähköpostiosoite Liittyessäsi uutiskirjeemme tilaajaksi, hyväksyt samalla säännöt ja ehdot. Henkilö- ja yhteystietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Kaikki tallennetaan turvallisesti ja suojataan ulkopuolisilta toimijoilta.

Hae Kartalta Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta. Yläkaupungilta voit nyt lainata päiväksi käyttöösi Hippipyörän! Harjun iltasoitto kajahtaa taas joka päivä klo 20! KoeAalto liikkeellinen opastuskierros Alvar Aalto- museolla Lounaispuistossa tanssitaan juhannustansseja Energia-yhtyeen säestyksellä keskiviikkona Katso tästä juhannuksen tapahtumakooste ja kokkojen tiedot! Saunamaakuntaviikko tulee taas

..

PISIMMÄT TREFFIT AMATÖÖRI SEKSI

Levi tanssit jyväskylä Etsi ja varaa halvat lennot kohteesta Jyväskylä (JYV) kohteeseen Kittilä (ENF). Kittilä tunnetaan ehkä parhaiten Levin hiihtokeskuksen kotikuntana ja lennot. Lisäksi huippu DJ:t tanssittavat porukkaa aamuyön tunneille asti! Mutta karaoke on se, mistä Ihkussa ollaan Tuleva ohjelmisto. Levi; Oulu; Tampere; Helsinki. Levi, katso keikat tänään, huomenna ja viikonloppuna. Lue lisää artisteista, tapahtumista, lipuista ja klubeista. Levi - Jyväskylä: Reitti, välimatka, ajo-ohjeet, reittihaku, bussi- ja juna-aikataulut. Lisäksi huippu DJ:t tanssittavat porukkaa aamuyön tunneille asti! Mutta karaoke on se, mistä Ihkussa ollaan Tuleva ohjelmisto. Levi; Oulu; Tampere; Helsinki. Levin juhannuskokko sytytetään koko kylän voimin. Keskikesän juhla kokoaa yhteen Levin kylän oman väen sekä matkailijat ympäri maailman.

Tuccabaja salla escort strapon