Mies miehelle puh sex

mies miehelle puh sex

Sukupuolten tutkimuksessa on jo pitkään tehty ero biologisen sex ja sosiaalisen sukupuolen gender välillä. Sosiaalisella sukupuolella tarkoitetaan sitä, millaisia miesten ja naisten odotetaan olevan. Simon de Beauvoirin kuuluisten sanojen mukaan "naiseksi ei synnytä, naiseksi tullaan". Sama pätee myös miehiin. Se, mitä on pidetty maskuliinisena, on vaihdellut eri aikoina ja eri kulttuureissa. Otsikossa halutaankin siis kysyä, oliko Jeesus maskuliininen.

Maskuliinisuus on raamatuntutkimuksessa alue, johon on vasta viime aikoina alettu kiinnittää huomiota. Maskuliinisuuden tutkiminen auttaa valaisemaan sitä, miten antiikin näkemys sukupuolista vaikutti Uuteen testamenttiin.

Tässä artikkelissa tarkastellaan Markuksen evankeliumia antiikin kreikkalais-roomalaisen maailman miesnäkemyksen valossa. Miten hyvin Jeesus täytti hänen aikanaan maskuliinisuudelle asetetut normit? Markuksen esitystä Jeesuksesta tarkastellaan tilan, puheen, kunnian ja kärsimyksen teemojen kautta.

Syntyvä kuva ei ole yksiselitteinen. Maskuliinisuutta ei antiikissa pidetty pysyvänä tilana, jonka pystyi ehdottomasti ja kumoamattomasti saavuttamaan. Sen sijaan maskuliinisuus oli aina toisten miesten tarkkailun alaisena ja se saatettiin milloin tahansa kyseenalaistaa.

Sukupuoli oli liukuva asteikko, joten miehen piti jatkuvasti puolustaa maskuliinisuuttaan. Kontrolli ja hallitseminen olivat avainsanoja. Miehen tuli hallita omaa ruumistaan ja niitä, jotka olivat hänen valtansa alla. Ylenmääräisen huomion kiinnittäminen omaan ulkonäköönsä, halu miellyttää muita sekä intohimoille alistuminen tekivät miehestä naismaisen. Nämä kaikki ominaisuudet johtuivat miehen itsehillinnän puutteesta.

David Clinesin mukaan erityisiä maskuliinisuuden tuntomerkkejä olivat voimakkuus, väkivaltaisuus, suostutteleva puhe, miesten välinen side ja naisettomuus.

Myös ruumiillinen koskemattomuus oli tärkeä osa maskuliinisuutta. Kunnian käsite oli äärimmäisen tärkeä: Tämä ei kuitenkaan ole koko totuus antiikin mieskuvasta. Jotkut filosofit korostivat enemmän itsehillintää: Antiikin ajattelijoiden mukaan mies pystyi hillitsemään itsensä paremmin kuin nainen.

Julkiset tilat kuuluivat miehille, naisten tuli pysytellä sisätiloissa. Useat antiikin ajattelijat, muun muassa Ksenofon ja Aristoteles, pitivät tätä jumalallisena luomisjärjestyksenä. Sisätiloissa pysyttelevää miestä pidettiin naismaisena. Markuksen evankeliumissa Jeesus liikkuu paljon julkisissa tiloissa: Hän myös kohtaa paljon ihmisiä, parantaa ja opettaa heitä.

Tässä mielessä Jeesus täyttää antiikin aikaiset maskuliinisuuden vaatimukset. Tätä kuvaa monimutkaistaa kuitenkin se, että useassa kohtaa evankeliumia Jeesus vetäytyy sisätiloihin. Sisätiloissa Jeesus antaa yksityistä, tarkempaa opetusta oppilailleen. Erikoista on kuitenkin se, että Markus nimenomaan korostaa Jeesuksen menevän sisätiloihin , kun hän voisi yksinkertaisesti sanoa Jeesuksen olevan yksin oppilaidensa kanssa kuten 4: Jeesus hakeutuu sisätiloihin opettamaan myös matkojensa aikana 9: Julkinen puhe oli tärkeä maskuliinisuuden merkki antiikin aikana.

Puhetilanteessa tärkeintä ei ollut vastustajan kuunteleminen, vain hänen voittamisensa. Kyse oli antiikin aikana tärkeistä kunnian ja häpeän käsitteistä. Kiistakeskustelun voittaja sai kunniaa itselleen ja aiheutti häpeää vastustajilleen. Vastustajan voittamisessa kaikki keinot olivat sallittuja.

Maud Gleason on tutkinut puhetilanteissa käytettyjä, sukupuoleen liittyviä herjauksia. Puhujat tarttuivat hanakasti vastustajiensa ulkonäköön ja miehisyyteen. Myös Jeesus turvautuu vastustajiensa häpäisemiseen, muun muassa kutsumalla heitä "uskottomaksi sukupolveksi" 8: Jeesuksen käyttämä ilmaus viittaa suoraan miehisen itsehillinnän puutteeseen. Puhetilanteiden voittaminen toi miehelle valtaa. Jeesuksella on selkeästi valtaa: Jerusalemin kiistakeskustelut päättyvät Jeesuksen täydelliseen voittoon: Jeesuksella on valtaa myös pahojen henkien yli; ne tottelevat häntä.

Jeesuksen valta aiheuttaa hämmästystä ja pelkoa niin hänen vastustajissaan kuin oppilaissaankin esim. Evankeliumin alussa kunnia näyttäytyy samanlaisena kuin kreikkalais-roomalaisessa kulttuurissa yleensä. Miehet ei yleensä kauheesti vastusta karvattomuutta, jos nainen tarjoutuu ne miehen karvat ajelemaan Muualla kehossa karvat on oikein jees, paitsi selästä kyllä vahaisin: Todellakin miehen pitää sheivata siinä missä naisenkin.

Karvoja on ärsyttävää olla koko ajan nyppimässä suusta seksin aikana eikä karvoja voi nuolla ja suudella samanlailla kuin posliinia. Olin tapaillut muutaman kerran nykyistä miestäni, kun päästiin sitten petipuuhiin ensimmäistä kertaa. Mies epäröi hetken ja totesi minulle "en sitten ole sheivannut". Ilmeeni saattoi olla näkemisen arvoinen ja toista ehkä hämmensi tirskumisenikin.

Miehen sheivailusta ei kyllä sen koommin ole puhuttu. Itse olen sheivannut niin kauan kuin karvat ovat kasvaneet. Tämä lähti siitä kun ensimmäiset "pimppikarvat" alkoivat murrosiässä kasvaa ja järkytyin niin että nypin sitä mukaa kuin tulivat. Nykyään suhtaudun niihin jo luonnollisena asiana enkä enää vetele posliiniksi, mutta olen vain tottunut pitämään karvoituksen lyhyenä. Lisäksi minulla on erityisen herkkä iho ja karvat kutittavat ja ärsyttävät ihoa. Miehillä en ole koskaan nähnyt karvaisuutta ongelmana, enkä naisillakaan, omasta mielestäni kyse on henkilökohtaisesta päätöksestä, ajeleeko vai ei.

Eksäni ajoi alapääkarvoituksensa sekä rintakarvansa vaikka minä sanoin pitäväni rintakarvoista, ja ettei hänen alapääkarvoituksensa herätä minussa yhtään minkäänlaisia tuntemuksia.

Kyllä karvainen mies on mielestäni maskuliinisempi, karvaton on pelkkä poika, mutta en käskisi miestä myöskään kasvattamaan karvoja jos hän ei itse halua. Suuseksissä en ole kertaakaan joutunut nyppimään karvoja suusta vaikka olisikin ollut naturelli mies, eivätkä karvat ole muutenkaan koskaan häirinneet.

Kyllä nyt perkele saa ihminen näyttää luonnolliselta jos tahtoo! Sen kuuluisan maalaisjärjen kanssa tämäkin. Karvoitushan on suojaamassa intiimialuetta, ei sitä ole syytä kokonaan pois kyniä.

Karvat on kivoja miehillä vaan suun ympärillä siistittyinä! Kahdessa viimeisimmässä myös siistittyinä versioina elleivät ole melko vähäiset luonnostaankin. Tuntuu vaan paljon kivemmalle se sileä iho!

Mää oon ihan äimänä! En oo törmännyt karvattomiin miehiin koskaan, enkä välttämättä haluiskaan. Ehkä syy siihen etten ole tajunnut miesten sheivailun olevan yleistä on se, että miesmakuni on aika sellainen luonnollinen ei hiusten värjäilyä, bodausta, lävistyksiä, tekorusketusta ym. Näköjään jokaiselle tyylille löytyy tykkääjänsä, luonnollisesta aina siihen kaljuksi kynittyyn asti.

Itse olen tosiaan ilmeisesti kovinkin myöhäisherännäinen, kun en ollut tajunnut että a niin monet miehet sheivaavat, ja b niin monet naiset sitä heiltä edellyttävät. Mutta itse mietin kyllä edelleen vähän samaa kuin yksi vierailija tuossa yllä - että miten niitä karvoja voi päätyä suuhun ihan haitaksi asti? Vai häiritseekö tästä puhuvia jo yksi tai kaksi karvaa?

Minua kun homma ei ole koskaan mitenkään haitannut, kun eihän sieltä nyt mitään ryijyä kuitenkaan kielelle irtoa, ei vaikka mitä tekisi. Nain kaljupaana ja kainalot sheivaavana miehena pakko sanoa, etta kun sita deo stickia hieroo siihen karvapoheikkoon kainalossa niin onhan se aika harskia. Myos hikinystyrat eivat aktivoidu laheskaan samalla aktiivisuudella kuin karvanpoheikon avustuksella. Itse koen, että kevyt trimmaaminen on hyvästä, sheivaaminen tai liian lyhyeksi vetäminen pahasta.

Sheivattu mies on jotenkin epämääräisen vastenmielisen näköinen. Toivon myös, että pornosta apinoitu karvattomuustrendi hiipuisi tässä jossain vaiheessa. Ainut syy ajella karvat voi vain ja ainoastaan johtua suuseksistä?!?! Itse ajelen karvani koska niin elämä tuntuu mukavammalta, ei kutia, ei hikoile, ei ole tiellä. Täälläkin ollaan siistityn kannalla, niin itselläni kuin miehellä, sillä se vain näyttää ja tuntuu paremmalle ja on käytännöllisempi.

Tosin kumppani on yrittänyt useampaan otteeseen hienovaraisesti vihjailla, että posliini olisi parempi - ilmeisesti kyse ei ole ulkonäöstä vaan käytännöllisyydestä. Hän taas alkoi heti suhteen alussa ajella oman alapäänsä paljaaksi, mikä itselleni oli shokki.

Ei näytä hyvälle, vaikka kuinka yrittäisi totutella. Lisäksi pienikin sänki on ikävän tuntuinen, ja hänen alapäänsä varmastikin herkkä jatkuvan sheivaamisen takia. Omastakin mielestä se sänkivaihe tuntuu kyllä hirveältä, ja ainoastaaan yhden kerran olen ajellut kaiken pois, kadutti saman tien, näytin ihan pikku tytöltä muutaman päivän ajan: Haluaisin kyllä kuulla että miten kukaan voi suuseksissä karvoista häiriintyä?

Mahtaa sihti olla aika pielessä, koska eihän klitoriksen päällä tai häpyhuulissakaan karvoitusta esiinny, vaan se kasvaa noin kolmisen senttiä kyseisen alueen yläpuolella. Ja kun otan suihin niin en kyllä pääse lähellekään karvoitusta, ja veikkaan että aika harva muukaan saa koko varren suuhunsa Itse olen kyllä luonnollisen kannalla, ihan itselläni ja miehillä. Kun niitä kuitenkin luonnostaan kaikille aikuisille kasvaa, niin ei jaksa taistella luonnollista asiaa vastaan.

Kun puhutaan siitä luonnollisuudesta ja erosta esiteineihin, kannattaa tosiaan muistaa, että niitä karvoja pukkaa aika lailla joka puolelle kehoa. Jos siis haluaa asian suhteen olla johdonmukainen, on syytä antaa myös hiusten, parran, rinnan ja selän rehottaa.

Sama pätee tietenkin myös naiselle: Tai voihan niitä ehkä vähän siistiä, mutta ei missään tapauksessa kokonaan pois. Vai olisiko kuitenkin niin, että kyse on aika pitkälti tottumuskysymyksestä. Paljaaksi ajeltuja poskia näkyy aika paljon enemmän kuin palleja, ja niinpä se tuntuu luontevalta trimmauksen kohteelta.

Sama pätee bikinirajaan ja säärikarvoihin - Cracked. Hämärän muistikuvan mukaan City-lehti esitteli pari vuotta sitten kyselytutkimusta, jonka mukaan yli puolet miehistä vähintään trimmaa häpykarvoitustaan, joten eiköhän siihenkin totuta. Itse olen tuota ajelua harrastanut reilu kymmenen vuotta. Syynä ei ollut tyttöystävä tai porno vaan ihan oma uteliaisuus. Oma iho ei tunnu ajelua paheksuvan, ja sileänä olo on miellyttävämpi. Asia ei ole ollut millään lailla kynnyskysymys parisuhteissa, ja kumppani saa tehdä omalla karvoituksellaan mitä haluaa.

Itseltäni on myös jäänyt kokonaan kokematta kulttuuri, jossa pukuhuoneessa huomautellaan muiden kävijöiden karvoituksista. Sen paremmin salilla, uimahallissa kuin saunailloissakaan en ole tullut kiinnittäneeksi huomiota muiden varustukseen, eikä kukaan ole ainakaan katsonut tarpeelliseksi kommentoida omaani. Ei sitä myöskään ole tarve sen kummemmin nolostella - ei siitä kukaan kuitenkaan niin kiinnostunut ole.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Mitä mieltä te olette - miellyttääkö sheivattu mies? Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Käytän samaa argumenttia kuin miehet naisten sheivauksesta puhuessa: Ite tykkään,että mies on edes siistinyt karvansa! D Vierailija, saanko tiedustella miksi siistitty on puskaa miellyttävämpi? Miehellä karvat kaikki ovat mulle ehdottomasti kyllä.

.

Sexi treffi sex ilmaiset

: Mies miehelle puh sex

IHA EE IN HELSINKI Latin seuralaispalvelut
Mies miehelle puh sex Suomi keskustelu iisalmi suomi chat
Sex tallinn erotic massage helsinki 330
Sm bondage pikapano video 573
SUOMI TUNTEET SÄÄTILA OULU  VRK

Sex Erotik-Anzeigen Frau anal einführen Fickstutenmarkt com zur selbstbefriedigung sissy in düsseldorf paar hat. Geographies and cheap Swinger beach party. titten, unschuldiger teenie. schöne schamlippen. Suchen Sie erzieht die unzüchtige Lust drauf Bottich Lesbisch Masturbation GRATIS SADOMASO, Twins Arrested Sex Treffen Frau erfahrungen.

lokakuu Miehet näyttävät suosivan äitinsä piirteitä kumppaneissaan Tutkimus Sexual Imprinting on Facial Traits of Opposite-Sex Parents in Humans. seuran saamiSeksi. Mies etsii miestä pk-seuraa tarjoavat KIELLETTY Seksiseuran haku Seksitreffit. puhsexjpg Nuori mies hieronta Helsinki!. elokuu näähdään suomi24 elokuva chatissa: neverfulllaukut.eui/neverfulllaukut.eu?cid= &gid=0.

Henai porno trimmed pussy